Vilt

Vilt

Door het handmatig verwerken van de wol ontstaan levendige doeken die Clara Froger met De Viltmannen verwerkt tot objecten op maat. Van hangendwandpanelen en baffles tot staande objecten. Vilt heeft uitstekende akoestische kwaliteiten, met een Noise Reduction Coëfficiënt van 0,85 is vilt geschikt om de akoestiek in kantoren, huizen en openbare ruimten te verbeteren.

Project Taalhuisje, speeltuin De Middenstip, Feyenoord

Het interieur van het industriële, gladde Taalhuisje is akoestisch en tactiel verzacht met wol van Rotterdamse schapen, zodat kinderen in een vriendelijke, warme omgeving worden voorgelezen en aan hun taalontwikkeling werken.

Architect Taalhuisje: Architect Iris de Kievith
Realisatie: Boris Duijneveld, MUD projects
Ontwerp zacht interieur: Clara Froger
Productie vilt: Clara Froger met de Viltmannen

Mede mogelijk gemaakt door CBK Rotterdam.